| Kopiranje | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
manndy. Admin
Število prispevkov : 123 ANGELES € : 179 Ocene objav : 1 Join date : 21/08/2009
| Naslov sporočila: Kopiranje Tor Feb 23, 2010 10:24 pm | |
| KOPIRANJE Če imate pritožbe glede kopiranja. IZVOLI. | |
|
| |
tinki, Gost
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Tor Feb 23, 2010 10:28 pm | |
| Prosim, da umaknete mojo idejo navigacijo in seveda imejte svoje zamisli! In o tem kdo jo je naredu blablabla, me ne zanima prav !? * važno je to da umaknete mojo idejo takoj, seveda bom o tem obvestila tudi glavno adminko Tino. |
|
| |
manndy. Admin
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Tor Feb 23, 2010 10:30 pm | |
| - tinki, je napisal/a:
- Prosim, da umaknete mojo idejo navigacijo in seveda imejte svoje zamisli!
In o tem kdo jo je naredu blablabla, me ne zanima prav !? * važno je to da umaknete mojo idejo takoj, seveda bom o tem obvestila tudi glavno adminko Tino. Se popolnoma opravičujem zaradi te neumne nezgode. Navigacijo bomo umaknili takoj ko bo možno, začasno pa je članica Boss.^^ odstranjena iz skupine ADMIN. | |
|
| |
tinki. Gost
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Tor Feb 23, 2010 10:38 pm | |
| |
|
| |
manndy. Admin
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Tor Feb 23, 2010 10:39 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Kopiranje Sre Feb 24, 2010 3:30 pm | |
| Jaz nisem kopirala prav nič ker sem to navigacijo tudi naročila,naredila pa jo je nwm kak ma že nick.Tak da si zaslužim mesto admina - te navigacije pa sploh še nikjer nisem videla tak da nisem imela ideje da bi sploh kaj billo kopirano zato če sem že karkoli slabega naredila se opravičujem in prosim da me date nazaj na admina saj sem že veliko prispevala k forumu in si mesto admina tudi zaslužim saj sma z Tinnx. tudi BFF in me pozna da ne bi nič kopirala ker sem še sama mela probleme da so drugi moje kopirali
|
|
| |
Tinnx. Admin
Število prispevkov : 477 ANGELES € : 918 Ocene objav : 8 Join date : 01/08/2009 Age : 27 Kraj : Anahi land
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Sre Feb 24, 2010 4:29 pm | |
| - Boss.^^ je napisal/a:
Jaz nisem kopirala prav nič ker sem to navigacijo tudi naročila,naredila pa jo je nwm kak ma že nick.Tak da si zaslužim mesto admina - te navigacije pa sploh še nikjer nisem videla tak da nisem imela ideje da bi sploh kaj billo kopirano zato če sem že karkoli slabega naredila se opravičujem in prosim da me date nazaj na admina saj sem že veliko prispevala k forumu in si mesto admina tudi zaslužim saj sma z Tinnx. tudi BFF in me pozna da ne bi nič kopirala ker sem še sama mela probleme da so drugi moje kopirali
Hja, to je dokaz. In mislim, da se je izkazalo, da so na Freaki Dreamz že kar nekajkrat dokazali, da nimajo svojih idej. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
manndy. Admin
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Sre Feb 24, 2010 5:48 pm | |
| - Boss.^^ je napisal/a:
Ne FreakiDreamz imajo svoje ideje le ta uporabnica kaTja nima.Bom zatožila FreakiDreamz ker oni so tudi prijazni in imajo edinstvene ideje tako da ne njih krivit nekateri ljudje so pač kopiralci kar je žalostno
Ej sej ti si vedla da ma LPS podobno navigacijo... Lahko je sploh ne bi dala gor. XD | |
|
| |
Boss.^^ Gost
| Naslov sporočila: Jeb se res ! prekipelo mi je Sre Feb 24, 2010 8:15 pm | |
| [list]Ja tu je boss ! pattx. me je zbrisala in Tinnx. daj me nazaj pa prit na msn |
|
| |
manndy. Admin
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Pet Feb 26, 2010 2:43 pm | |
| Ej, zdej mam pa tega dost, navigacija je totalno prekopirana Tina, ali kdo jo je pač naredu... Zdej pa jst ODSTOPAM, in mi nihče ne udira, ampak ZARES ODSTOPAM, ker sem ti rekla tina, da samo MALO počakaj, da jo tinki izreže, da jo nalimam gor, ti si pa že začela delat ISTO in pol še dala gor.. Ne gre tako, da bi bil forum aktiven... In zdej tinki 10000000000000% ne bo delala za nas, ker je bila to njena ideja, in pol pa TINA kopiraš no.. Jst totalno odstopam, prosim tut, da me zbrišete. Sorry TINA če mi zarat tega zameriš, sam jst ti use kopiranje zamerim...In pol se tinki name znaša ane.. | |
|
| |
tinki. Te Puedo Escuchar
Število prispevkov : 2 ANGELES € : 2 Ocene objav : 0 Join date : 24/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Pet Feb 26, 2010 2:48 pm | |
| ejte, to pa je totalno preveč ! me je zaj totalno razkurilo kar ste storili, drugič je navigacija podobna moji ! * ALI BI LAHKO NEKDO POČAKAL, DA JAZ TO RAZREŽEM NE PA KOPIRATE ZA MANO !!! Zaj pa tebi TINA za TVOJ forum NE BOM delala ker ste skoz ena kopija To me je zaj totalno razpizdilo ni čudno da člani nočejo gor prihajati če skoz kopirate od drugih ideje in potem sami naredite EDIT :* kot jaz vem je tina prjavlena in pattx. na lps tk da bi ena res lahko vedla ane ? (: | |
|
| |
Tinnx. Admin
Število prispevkov : 477 ANGELES € : 918 Ocene objav : 8 Join date : 01/08/2009 Age : 27 Kraj : Anahi land
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Pet Feb 26, 2010 2:58 pm | |
| ej pa ne me narobe razumet no...jst sm to navigacijo dala začasno, ker sem čakala, da patricija tvojo zamenja, kr je blo ful grdo, da je una bla taka polovica pa drugačna...sorry res sem hotela sam počakat. zdej pa verjem kr hočeš kr jst ne morm nč proti vašmu mnenju. | |
|
| |
manndy. Admin
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Pet Feb 26, 2010 3:00 pm | |
| | |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Pet Feb 26, 2010 3:03 pm | |
| patry vem, da je bla kao prenova sam forum pa ni bil zaprt...ker pol ga je treba vsak dan zapirat, če hočeš, da ostane zaprt in ne vem no... | |
|
| |
tinki. Te Puedo Escuchar
Število prispevkov : 2 ANGELES € : 2 Ocene objav : 0 Join date : 24/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Pet Feb 26, 2010 7:13 pm | |
| no vseeno, spet boste mogli menjati navigacijo ker ima Bieberzone ISTO oz. podobno le da je vaša drugačne barve. XD | |
|
| |
lannx. Admin
Število prispevkov : 132 ANGELES € : 265 Ocene objav : 7 Join date : 21/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Sob Feb 27, 2010 9:40 am | |
| Tole smo pa dobli na AT-ju možno je,da je pač enaka uporabnica naredila. In so mogoče oni hotli enako sam ruge barve. | |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Sob Feb 27, 2010 9:42 am | |
| - tinki. je napisal/a:
- no vseeno, spet boste mogli menjati navigacijo ker ima Bieberzone ISTO oz. podobno le da je vaša drugačne barve. XD
no, zdj pa nismo mi kopirali, ker prvič slišim za ta forum. jst sm tole navigacijo na AT-ju kupla...in zdej briga me če je oglaševanje itak sem Admin izvoli si pogledat: (poslala pa mi jo je Madame): | |
|
| |
lannx. Admin
Število prispevkov : 132 ANGELES € : 265 Ocene objav : 7 Join date : 21/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Sob Feb 27, 2010 9:59 am | |
| tinki. oni niso kopiral niti mi nismo Madame je adminka na BieberZone pravkar sem se registrirala in šla sme ogledat v skupino admini in na vrhu se je znašla Madame oz. Madame je ustvarila ta form tko,da ni nič čudnega,da je navigacija enaka torej tole smo zaključili.Zgleda,da bo treba za take primere odpiat teme. | |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Sob Feb 27, 2010 10:15 am | |
| a, vidš? Al morm še dokaz prilept, da mi jo je Madame poslala? | |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje Ned Feb 28, 2010 2:55 pm | |
| no, tale tema gre v arhiv dokler ne bo novega primera | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kopiranje | |
| |
|
| |
| Kopiranje | |
|