Dobrodošel/-a na APE - Anahi Puente Eslovenia!
Če verjameš v magijo in se nam želiš pridružiti klikni gumbek registracija in postani
zvezdica, ki podpira Anny.. Želimo ti veliko zabave!
Zgrabi izjemno priložnost! Avdicija za stopnje. Več o tem si preberi tukaj.

APE TEAM!
Dobrodošel/-a na APE - Anahi Puente Eslovenia!
Če verjameš v magijo in se nam želiš pridružiti klikni gumbek registracija in postani
zvezdica, ki podpira Anny.. Želimo ti veliko zabave!
Zgrabi izjemno priložnost! Avdicija za stopnje. Več o tem si preberi tukaj.

APE TEAM!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Portal*KazaloGalleryIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava

Kopiranje

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
manndy.
Admin
Admin
manndy.

Število prispevkov : 123
ANGELES € : 179
Ocene objav : 1

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kopiranje   Kopiranje EmptyTor Feb 23, 2010 10:24 pm

KOPIRANJE

Če imate pritožbe glede kopiranja. IZVOLI. Kopiranje 75458
Nazaj na vrh Go down
tinki,
Gost
Anonymous

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptyTor Feb 23, 2010 10:28 pm

Prosim, da umaknete mojo idejo navigacijo in seveda imejte svoje zamisli!
In o tem kdo jo je naredu blablabla, me ne zanima prav !?
* važno je to da umaknete mojo idejo takoj, seveda bom o tem obvestila tudi glavno adminko Tino.
Nazaj na vrh Go down
manndy.
Admin
Admin
manndy.

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptyTor Feb 23, 2010 10:30 pm

tinki, je napisal/a:
Prosim, da umaknete mojo idejo navigacijo in seveda imejte svoje zamisli!
In o tem kdo jo je naredu blablabla, me ne zanima prav !?
* važno je to da umaknete mojo idejo takoj, seveda bom o tem obvestila tudi glavno adminko Tino.

Se popolnoma opravičujem zaradi te neumne nezgode. Navigacijo bomo umaknili takoj ko bo možno, začasno pa je članica Boss.^^ odstranjena iz skupine ADMIN. Kopiranje 91262
Nazaj na vrh Go down
tinki.
Gost
Anonymous

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptyTor Feb 23, 2010 10:38 pm

• najlepša vam hvala (:
Nazaj na vrh Go down
manndy.
Admin
Admin
manndy.

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptyTor Feb 23, 2010 10:39 pm

tinki. je napisal/a:

• najlepša vam hvala (:

Najlepša ti ni za kej. Kopiranje 113511 Kopiranje 113511 Kopiranje 113511 Kopiranje 113511
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Anonymous

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kopiranje   Kopiranje EmptySre Feb 24, 2010 3:30 pm

Jaz nisem kopirala prav nič ker sem to navigacijo tudi naročila,naredila pa jo je nwm kak ma že nick.Tak da si zaslužim mesto admina - te navigacije pa sploh še nikjer nisem videla tak da nisem imela ideje da bi sploh kaj billo kopirano zato če sem že karkoli slabega naredila se opravičujem in prosim da me date nazaj na admina saj sem že veliko prispevala k forumu in si mesto admina tudi zaslužim saj sma z Tinnx. tudi BFF in me pozna da ne bi nič kopirala ker sem še sama mela probleme da so drugi moje kopirali

Edit*

Dokaz:

Kopiranje Untitled-31
Nazaj na vrh Go down
Tinnx.
Admin
Admin
Tinnx.

Število prispevkov : 477
ANGELES € : 918
Ocene objav : 8
Kraj : Anahi land

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptySre Feb 24, 2010 4:29 pm

Boss.^^ je napisal/a:

Jaz nisem kopirala prav nič ker sem to navigacijo tudi naročila,naredila pa jo je nwm kak ma že nick.Tak da si zaslužim mesto admina - te navigacije pa sploh še nikjer nisem videla tak da nisem imela ideje da bi sploh kaj billo kopirano zato če sem že karkoli slabega naredila se opravičujem in prosim da me date nazaj na admina saj sem že veliko prispevala k forumu in si mesto admina tudi zaslužim saj sma z Tinnx. tudi BFF in me pozna da ne bi nič kopirala ker sem še sama mela probleme da so drugi moje kopirali

Edit*

Dokaz:

Kopiranje Untitled-31

Hja, to je dokaz. In mislim, da se je izkazalo, da so na Freaki Dreamz že kar nekajkrat dokazali, da nimajo svojih idej. Kopiranje 32317
Nazaj na vrh Go down
https://anahipuenteeslo.slovenianforum.com
Gost
Gost
Anonymous

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptySre Feb 24, 2010 5:19 pm

Ne FreakiDreamz imajo svoje ideje le ta uporabnica kaTja nima.Bom zatožila FreakiDreamz ker oni so tudi prijazni in imajo edinstvene ideje tako da ne njih krivit :) nekateri ljudje so pač kopiralci kar je žalostno
Nazaj na vrh Go down
manndy.
Admin
Admin
manndy.

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptySre Feb 24, 2010 5:48 pm

Boss.^^ je napisal/a:

Ne FreakiDreamz imajo svoje ideje le ta uporabnica kaTja nima.Bom zatožila FreakiDreamz ker oni so tudi prijazni in imajo edinstvene ideje tako da ne njih krivit :) nekateri ljudje so pač kopiralci kar je žalostno

Ej sej ti si vedla da ma LPS podobno navigacijo... Lahko je sploh ne bi dala gor. XD
Nazaj na vrh Go down
Boss.^^
Gost
Anonymous

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Jeb se res ! prekipelo mi je   Kopiranje EmptySre Feb 24, 2010 8:15 pm

[list]Ja tu je boss ! pattx. me je zbrisala in Tinnx. daj me nazaj :) pa prit na msn :)
Nazaj na vrh Go down
manndy.
Admin
Admin
manndy.

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptyPet Feb 26, 2010 2:43 pm

Ej, zdej mam pa tega dost, navigacija je totalno prekopirana Tina, ali kdo jo je pač naredu... Zdej pa jst ODSTOPAM, in mi nihče ne udira, ampak ZARES ODSTOPAM, ker sem ti rekla tina, da samo MALO počakaj, da jo tinki izreže, da jo nalimam gor, ti si pa že začela delat ISTO in pol še dala gor.. Ne gre tako, da bi bil forum aktiven... In zdej tinki 10000000000000% ne bo delala za nas, ker je bila to njena ideja, in pol pa TINA kopiraš no.. Jst totalno odstopam, prosim tut, da me zbrišete. Sorry TINA če mi zarat tega zameriš, sam jst ti use kopiranje zamerim...In pol se tinki name znaša ane..
Nazaj na vrh Go down
tinki.
Te Puedo Escuchar
Te Puedo Escuchar

Število prispevkov : 2
ANGELES € : 2
Ocene objav : 0

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptyPet Feb 26, 2010 2:48 pm

ejte, to pa je totalno preveč !
me je zaj totalno razkurilo kar ste storili, drugič je navigacija podobna moji !
* ALI BI LAHKO NEKDO POČAKAL, DA JAZ TO RAZREŽEM NE PA KOPIRATE ZA MANO !!!
Zaj pa tebi TINA za TVOJ forum NE BOM delala ker ste skoz ena kopija :/
To me je zaj totalno razpizdilo ni čudno da člani nočejo gor prihajati če skoz kopirate od drugih ideje in potem sami naredite X(

EDIT :*
kot jaz vem je tina prjavlena in pattx. na lps tk da bi ena res lahko vedla ane ? (:
Nazaj na vrh Go down
Tinnx.
Admin
Admin
Tinnx.

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptyPet Feb 26, 2010 2:58 pm

ej pa ne me narobe razumet no...jst sm to navigacijo dala začasno, ker sem čakala, da patricija tvojo zamenja, kr je blo ful grdo, da je una bla taka polovica pa drugačna...sorry res sem hotela sam počakat. zdej pa verjem kr hočeš kr jst ne morm nč proti vašmu mnenju. Kopiranje 824990
Nazaj na vrh Go down
manndy.
Admin
Admin
manndy.

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptyPet Feb 26, 2010 3:00 pm

Itak je bla prenova XD
Nazaj na vrh Go down
Tinnx.
Admin
Admin
Tinnx.

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptyPet Feb 26, 2010 3:03 pm

patry vem, da je bla kao prenova sam forum pa ni bil zaprt...ker pol ga je treba vsak dan zapirat, če hočeš, da ostane zaprt in ne vem no... Kopiranje 199446
Nazaj na vrh Go down
tinki.
Te Puedo Escuchar
Te Puedo Escuchar

Število prispevkov : 2
ANGELES € : 2
Ocene objav : 0

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptyPet Feb 26, 2010 7:13 pm

no vseeno, spet boste mogli menjati navigacijo ker ima Bieberzone ISTO oz. podobno le da je vaša drugačne barve. XD
Nazaj na vrh Go down
lannx.
Admin
Admin
lannx.

Število prispevkov : 132
ANGELES € : 265
Ocene objav : 7

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptySob Feb 27, 2010 9:40 am

Tole smo pa dobli na AT-ju možno je,da je pač enaka uporabnica naredila.
In so mogoče oni hotli enako sam ruge barve.
Nazaj na vrh Go down
http://SavinonConValor.forumotion.net
Tinnx.
Admin
Admin
Tinnx.

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptySob Feb 27, 2010 9:42 am

tinki. je napisal/a:
no vseeno, spet boste mogli menjati navigacijo ker ima Bieberzone ISTO oz. podobno le da je vaša drugačne barve. XD

Kopiranje 231939 no, zdj pa nismo mi kopirali, ker prvič slišim za ta forum. jst sm tole navigacijo na AT-ju kupla...in zdej briga me če je oglaševanje itak sem Admin izvoli si pogledat: (poslala pa mi jo je Madame):
Nazaj na vrh Go down
lannx.
Admin
Admin
lannx.

Število prispevkov : 132
ANGELES € : 265
Ocene objav : 7

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptySob Feb 27, 2010 9:59 am

tinki. oni niso kopiral niti mi nismo Madame je adminka na BieberZone pravkar sem se registrirala
in šla sme ogledat v skupino admini in na vrhu se je znašla Madame oz. Madame je ustvarila ta form tko,da ni
nič čudnega,da je navigacija enaka torej tole smo zaključili.Zgleda,da bo treba za take primere odpiat teme.
Nazaj na vrh Go down
http://SavinonConValor.forumotion.net
Tinnx.
Admin
Admin
Tinnx.

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptySob Feb 27, 2010 10:15 am

a, vidš? Kopiranje 113511
Al morm še dokaz prilept, da mi jo je Madame poslala?
Nazaj na vrh Go down
Tinnx.
Admin
Admin
Tinnx.

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje EmptyNed Feb 28, 2010 2:55 pm

no, tale tema gre v arhiv dokler ne bo novega primera
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Kopiranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kopiranje   Kopiranje Empty

Nazaj na vrh Go down

Kopiranje
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1