lannx. Admin
Število prispevkov : 132 ANGELES € : 265 Ocene objav : 7 Join date : 21/08/2009
| Naslov sporočila: Anahíjine morke norčije Ned Nov 22, 2009 7:43 pm | |
| A njune počitnice so zmotili paparaci, ki so fotografije, na katerih si Anahí in Anuar izkazujeta ljubezen, hitro objavili v neki reviji. Njihovo dejanje je zelo zmotilo 26-letnico, ki se je vpisala v svoj forum in napisala naslednje sporočilo.
Na forumu je napisala sporočilo, v katerem je jasno povedlaa, kaj si misli o paparacih. "Edino, kar mi v vsem tem kaj pomeni, ste vi ...
Rumeni tisk ... seveda, če ne objavijo kaj grdega ali slabega, ne prodajo revij ... če vidijo nekoga, ki je srečen, ne prodajo nič ... če ti uničijo življenje in končajo tvojo srečo pa prodajo milijone!!! Vse, kar bom rekla, je za vas, zato ker ste vi moj razlog za življenje. Vi ste tisti, ki me ohranjate pri življenju in zaradi vas sem pripravljena na boj proti takim svinjarijam.
Sem srečna oseba, ki kljub mnogim bolečinam, napakam in zmotam, kolikokrat sem že verjela, pa so mi zlomili srce ... kljub vsemu še vedno verjamem in ne izgubim upanja. Življenje te lahko preseneti in ko misliš, da zate na tem svetu ni ničesar ... presenečenje, ponovno si srečen!!!
A včasih tvoj preprost nasmeh vpliva na osebe, ki se ne morejo smejati in ki se hranijo s tvojo žalostjo ... še enkrat so me ti ljudje prizadeli ... kaj je slabega v ljubezni? ... Ničesar, a zanje veliko.
Samo nekaj vam povem. Hvala vesolju, saj jaz imam vas. Vas, ki veste, da sem navadna smrtnica kot vi, z vso pravico, da sem srečna ... nekega dne. Svet nas bo razumel, ... in če ne, veste kaj? VRAG JIH VZAMI!!!!
| |
|
EuphyChan Grafik
Število prispevkov : 40 ANGELES € : 59 Ocene objav : 0 Join date : 29/10/2009
| Naslov sporočila: Re: Anahíjine morke norčije Pon Nov 23, 2009 10:13 pm | |
| Kok lepooo! Ohhh, Anahi je najjačaa! tole si bom za zmeri zapounala!! :love | |
|