Dobrodošel/-a na APE - Anahi Puente Eslovenia!
Če verjameš v magijo in se nam želiš pridružiti klikni gumbek registracija in postani
zvezdica, ki podpira Anny.. Želimo ti veliko zabave!
Zgrabi izjemno priložnost! Avdicija za stopnje. Več o tem si preberi tukaj.
APE TEAM!
Dobrodošel/-a na APE - Anahi Puente Eslovenia!
Če verjameš v magijo in se nam želiš pridružiti klikni gumbek registracija in postani
zvezdica, ki podpira Anny.. Želimo ti veliko zabave!
Zgrabi izjemno priložnost! Avdicija za stopnje. Več o tem si preberi tukaj.
APE TEAM!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Število prispevkov : 11 ANGELES € : 30 Ocene objav : 0 Join date : 19/11/2009 Kraj : ANAHIworld*
Naslov sporočila: Anahi ;; trači.....* Ned Nov 22, 2009 5:12 pm
Ker Anahi začenja solo kariero in turnejo, se o njej spet pišejo trači. Prosim, da za njih ne odpirate nove teme ampak jih prilepite sem. Ne pozabite navesti vira in originalnega španskega besedila, ter prevoda. (Lepo bi bilo če bi bil prevod vaš ) Sem se ne komentira. Komentarje pišete v tole TEMO https://anahipuenteeslo.slovenianforum.com/que-linda-es-anahi-komentarji-f9/
Nazadnje urejal/a Any Magia Ned Nov 22, 2009 5:17 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Any Magia Admin
Število prispevkov : 11 ANGELES € : 30 Ocene objav : 0 Join date : 19/11/2009 Kraj : ANAHIworld*
Naslov sporočila: Re: Anahi ;; trači.....* Ned Nov 22, 2009 5:12 pm
Na spletni strani vstopnice.com je nekdo napisal:
Okej tole je zelo neuradno! Ne smem povedati vsega, ker gre za miljonske dobičke! In od mojega sosed znanec je lahko odpuščen zaradi tega! Ja Anahi bo imela koncert 32.12.2016 v Vstopnice.com areni v Ljubljani. Pričakuje se nekje 150tisoč ljudi
Tinnx. Admin
Število prispevkov : 477 ANGELES € : 918 Ocene objav : 8 Join date : 01/08/2009 Age : 27 Kraj : Anahi land
Naslov sporočila: Re: Anahi ;; trači.....* Tor Nov 24, 2009 5:35 pm
Njen načrt prodaje CDjev
Govori se, da je Anahi prosila svoje oboževalce naj kupijo kar 5 izvodov njenega novega CDja, saj je zaradi pesmi objavljenih na internetu izgubila veliko število kupcev. Je to resnica?