Tinnx. Admin
Število prispevkov : 477 ANGELES € : 918 Ocene objav : 8 Join date : 01/08/2009 Age : 27 Kraj : Anahi land
| Naslov sporočila: Fotogalerija posterjev Pon Nov 16, 2009 2:51 pm | |
| Tukaj bodo objavljene slike vseh posterjev. | |
|
Tinnx. Admin
Število prispevkov : 477 ANGELES € : 918 Ocene objav : 8 Join date : 01/08/2009 Age : 27 Kraj : Anahi land
| Naslov sporočila: Re: Fotogalerija posterjev Pon Nov 16, 2009 2:57 pm | |
| Iz kompleta Somrak. Ostale slike še pridejo. New Moon---> Slika od Mega posterja Robert Pattinson-----> Slika od malega posterja | |
|
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Fotogalerija posterjev Sre Feb 17, 2010 6:51 pm | |
| Slika od platnice knjige Pojdi z mano: Avanturistična srhljivka Pojdi z mano je zgodba o štirih najstnikih, ki se iz rodnega mestnega okolja odpravijo na enodnevni izlet v hribovsko podeželje z namenom narediti nekaj dobrih, neobičajnih fotografij za fotografski natečaj Skrita Slovenija. Manc, Oto, Špurč in Mina se ob srečevanju z nenavadnimi kmečkimi ljudmi sicer zabavajo, njihova brezskrbnost pa se kaj kmalu sprevrže v nočno moro. Izlet se iz načrtovanega enega dneva podaljša v večdnevno blodnjo po neznanih gozdovih, za nameček pa so iz ure v uro vedno bolj prepričani, da jih nekdo ves čas opazuje. Nesrečni naključni dogodki poskrbijo, da ostanejo brez mobilnih aparatov, hrane in pijače, izgubljeni, poškodovani in zasledovani upajo na srečni konec. Glavni akter v zgodbi je Manc, ki ima velike težave v šoli in tudi doma. V šoli ga obtožijo kraje mobilnega telefona in ga nameravajo izključiti. Materi in očetu alkoholiku tega še ni povedal, zato ga to v mislih ves čas zelo obremenjuje. Mančeva težava se v knjigi spretno prepleta z grozljivim doživljanjem ponesrečenega izleta štirih sošolcev, v bralcu se napetost stopnjuje od začetka do konca zgodbe, razgiban način Čaterjevega pisanja pa bolj spominja na film kot na knjigo. Citiram nekaj komentarjev bralcev: - Citiram :
- Knjigo sem dobila na obisku poročne dvorane Rotovž. Na prvi pogled ni bila zanimiva,ampak ko sem jo začela brati me je kar potegnila vase.Brala sem jo zjutraj in zvečer,bila je tako zanimiva, da sem jo prebrala v zelo kratkem času. Priporočam jo vsem, ki imajo radi pustolovske in srhljive knjige. Želim vam veliko zabave ob prebiranju knjige. SE SPLAČA!!!
- Citiram :
- Knjigo smo si spsodili v knjižnjici in imeli smo jo za domače branje. Res je bila napeta in srhljiva. Priporočam jo vsem mladim bralcem vseh starosti, pa tudi staršem, ki radi berejo. Veselo branje.
| |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Fotogalerija posterjev | |
| |
|