| Mnenja naše maskote | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lannx. Admin
Število prispevkov : 132 ANGELES € : 265 Ocene objav : 7 Join date : 21/08/2009
| Naslov sporočila: Mnenja naše maskote Ned Nov 15, 2009 10:14 pm | |
| Tukaj lahko poveste graje,pohvale&predloge za našo maskoto | |
|
| |
Tinnx. Admin
Število prispevkov : 477 ANGELES € : 918 Ocene objav : 8 Join date : 01/08/2009 Age : 27 Kraj : Anahi land
| Naslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote Tor Dec 01, 2009 3:10 pm | |
| Meni je nasplošno Tinkerbell zelo všeč, sam me zanima mnenje članov. | |
|
| |
manndy. Admin
Število prispevkov : 123 ANGELES € : 179 Ocene objav : 1 Join date : 21/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote Sre Dec 02, 2009 7:06 pm | |
| Men je Tinkerbell zelo všeč, saj predstavlja Anny... :love :kiss | |
|
| |
dreamy. Te Puedo Escuchar
Število prispevkov : 3 ANGELES € : 3 Ocene objav : 0 Join date : 01/02/2010
| |
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote Tor Feb 23, 2010 6:03 pm | |
| To kar so AT naredili so samo obrobli in dodali oči temu mopsu.Niso ga nič sami delali pa ta omemba AT-ja je zame žal oglaševanje.Strinjam se da naredimo svoj logotip saj se niti za tega že nisem strinjala.Npr.so tudi forumi Anahi Fairy pa Anahi TinkrerBell pa ne vem kaj še vse in res nas ne bi proznali.Prosimo pa da nas ne primerjate z AT-jem.Ne maramo da nas nekdo primerja z forumom,ki je očitno da boljši od nas že zaradi količine članov. |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote Sre Feb 24, 2010 10:10 am | |
| | |
|
| |
Tinnx. Admin
Število prispevkov : 477 ANGELES € : 918 Ocene objav : 8 Join date : 01/08/2009 Age : 27 Kraj : Anahi land
| Naslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote Sre Feb 24, 2010 12:55 pm | |
| - dreamy. je napisal/a:
- Boss.^^ je napisal/a:
To kar so AT naredili so samo obrobli in dodali oči temu mopsu.Niso ga nič sami delali pa ta omemba AT-ja je zame žal oglaševanje.Strinjam se da naredimo svoj logotip saj se niti za tega že nisem strinjala.Npr.so tudi forumi Anahi Fairy pa Anahi TinkrerBell pa ne vem kaj še vse in res nas ne bi proznali.Prosimo pa da nas ne primerjate z AT-jem.Ne maramo da nas nekdo primerja z forumom,ki je očitno da boljši od nas že zaradi količine članov.
glej AT sm dala za primer in kako mislite da so oni prišli do tako visokega št. članov? Če bi pogledal v realni svet bi mogoče ugotovil. Ja lej prov,mopsa niso narisal ampak tut ne nastopa v nobeni risanki ane? Vi ste samo na netu najdl eno slikco kar zame ni unikatno in sploh se niste potrudl. In če si se že kej naučil/a vsaj iz AT-ja si mogoče ugotovila da je ravno unikatnost tista,ki pelje do uspeha Zato mi prosim ne nabiji te malenkosti ok? Pač so se spomnl za mopsa vi ste pa eno picture najdl hello..Vglavnm lej kokr čte,men je praktično čisto vseeno,zaradi mene imaste lahko slikco od Anahi za logotip,js vam hočem samo pomagat in s tem seveda ne mislim nič slabega Z AT se pravzapra vašega foruma res ne da primerjat,lahko vam je pa za zgled. Nič hudega sam svoje mnenje je povedala. Drugače pa vedi, da se bomo zelo potrudili samo nekaj časa nam dajte, da stvari spet spravimo na noge, ker vedite nič ni lahko. Poleg tega nam tudi predloge za boljši forum pošiljate. Dovolj govora o AT-ju, ker se nas res ne da primerjat. Lahko nas primerjate največ z ASE pa še to. No, če imate še kakšne predloge kar v to temo z njimi. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote Tor Mar 02, 2010 2:36 pm | |
| - Tinnx. je napisal/a:
Nič hudega sam svoje mnenje je povedala. Drugače pa vedi, da se bomo zelo potrudili samo nekaj časa nam dajte, da stvari spet spravimo na noge, ker vedite nič ni lahko. Poleg tega nam tudi predloge za boljši forum pošiljate. Dovolj govora o AT-ju, ker se nas res ne da primerjat. Lahko nas primerjate največ z ASE pa še to. No, če imate še kakšne predloge kar v to temo z njimi. Mja,je težko,to tudi sama dobro vem,ampak če hočeš imeti dober forum se moraš pač potruditi za unikatnost Če boste uredili pa ni problema,kar vzemite si čas,samo predlagala sem Drugače pa,kdo vas primerja z AT? AT sem poimenovala za vašega ''vzornika'',če želite priti do uspeha. Nobeden pa vas dejansko s tem forumom ne primerja,malo bolje preberi moj text in ti bo jasno | |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote Tor Mar 02, 2010 9:37 pm | |
| oki hvala ti<333 te razumem | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote | |
| |
|
| |
| Mnenja naše maskote | |
|