Dobrodošel/-a na APE - Anahi Puente Eslovenia!
Če verjameš v magijo in se nam želiš pridružiti klikni gumbek registracija in postani
zvezdica, ki podpira Anny.. Želimo ti veliko zabave!
Zgrabi izjemno priložnost! Avdicija za stopnje. Več o tem si preberi tukaj.

APE TEAM!
Dobrodošel/-a na APE - Anahi Puente Eslovenia!
Če verjameš v magijo in se nam želiš pridružiti klikni gumbek registracija in postani
zvezdica, ki podpira Anny.. Želimo ti veliko zabave!
Zgrabi izjemno priložnost! Avdicija za stopnje. Več o tem si preberi tukaj.

APE TEAM!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Portal*KazaloGalleryIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava

Mnenja naše maskote

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
lannx.
Admin
Admin
lannx.

Število prispevkov : 132
ANGELES € : 265
Ocene objav : 7

Mnenja naše maskote Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Mnenja naše maskote   Mnenja naše maskote EmptyNed Nov 15, 2009 10:14 pm

Tukaj lahko poveste graje,pohvale&predloge za našo maskoto
Nazaj na vrh Go down
http://SavinonConValor.forumotion.net
Tinnx.
Admin
Admin
Tinnx.

Število prispevkov : 477
ANGELES € : 918
Ocene objav : 8
Kraj : Anahi land

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote   Mnenja naše maskote EmptyTor Dec 01, 2009 3:10 pm

Meni je nasplošno Tinkerbell zelo všeč, sam me zanima mnenje članov.
Nazaj na vrh Go down
https://anahipuenteeslo.slovenianforum.com
manndy.
Admin
Admin
manndy.

Število prispevkov : 123
ANGELES € : 179
Ocene objav : 1

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote   Mnenja naše maskote EmptySre Dec 02, 2009 7:06 pm

Men je Tinkerbell zelo všeč, saj predstavlja Anny... :love :kiss
Nazaj na vrh Go down
dreamy.
Te Puedo Escuchar
Te Puedo Escuchar

Število prispevkov : 3
ANGELES € : 3
Ocene objav : 0

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote   Mnenja naše maskote EmptyPon Feb 01, 2010 7:03 pm

Tinkerbell kot sama mi je sicer kar všeč in glede na to da jo Anahi obožuje
    se mi zdi super ideja da jo vključite c logotip,ne pa da potegnete eno tinkerbell
    z googla in jo postavite za logoip foruma. Mislm nevem no,se ne bi spomnl kej bolj unikatnega?
    Meni osebno se zdi,da se večina dobrih forumov kot naj bi bili vi potrudi za svoj prepoznavni znak.
    Npr. Mc'Donalds ma rumen M in če bi ga kje vidl bi takoj vedl da gre za Mc'Donalds če bi pa vidl
    Tinkerbell nekje pa ne bi rekl o lej to pa predstavlja naš forum APE.
    Neki svojega morate naredit za vašo maskoto,po mojem mnenju ;)
    Pa ne da imam kaj proti vam,tinkerbell na sliki je zelo lepa,ampak kot npr. kot imajo na AT-ju
    mopsa se takoj ve da je njihov..
    Probite jo sami narisat,kkšnga dobrga si najdite pa bo že to veliko lepše izpadlo ;)

Nazadnje urejal/a dreamy. Sre Feb 24, 2010 10:12 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Anonymous

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote   Mnenja naše maskote EmptyTor Feb 23, 2010 6:03 pm

To kar so AT naredili so samo obrobli in dodali oči temu mopsu.Niso ga nič sami delali pa ta omemba AT-ja je zame žal oglaševanje.Strinjam se da naredimo svoj logotip saj se niti za tega že nisem strinjala.Npr.so tudi forumi Anahi Fairy pa Anahi TinkrerBell pa ne vem kaj še vse in res nas ne bi proznali.Prosimo pa da nas ne primerjate z AT-jem.Ne maramo da nas nekdo primerja z forumom,ki je očitno da boljši od nas že zaradi količine članov.
Nazaj na vrh Go down
dreamy.
Te Puedo Escuchar
Te Puedo Escuchar

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote   Mnenja naše maskote EmptySre Feb 24, 2010 10:10 am

Boss.^^ je napisal/a:
    To kar so AT naredili so samo obrobli in dodali oči temu mopsu.Niso ga nič sami delali pa ta omemba AT-ja je zame žal oglaševanje.Strinjam se da naredimo svoj logotip saj se niti za tega že nisem strinjala.Npr.so tudi forumi Anahi Fairy pa Anahi TinkrerBell pa ne vem kaj še vse in res nas ne bi proznali.Prosimo pa da nas ne primerjate z AT-jem.Ne maramo da nas nekdo primerja z forumom,ki je očitno da boljši od nas že zaradi količine članov.

glej AT sm dala za primer in kako mislite da so oni prišli do tako visokega št. članov?
Če bi pogledal v realni svet bi mogoče ugotovil. Ja lej prov,mopsa niso narisal ampak tut ne nastopa v nobeni risanki ane? Vi ste samo na netu najdl eno slikco kar zame ni unikatno in sploh se niste potrudl.
In če si se že kej naučil/a vsaj iz AT-ja si mogoče ugotovila da je ravno unikatnost tista,ki pelje do uspeha ;)
Zato mi prosim ne nabiji te malenkosti ok? Pač so se spomnl za mopsa vi ste pa eno picture najdl hello..Vglavnm lej kokr čte,men je praktično čisto vseeno,zaradi mene imaste lahko slikco od Anahi za logotip,js vam hočem samo pomagat in s tem seveda ne mislim nič slabega ;) Z AT se pravzapra vašega foruma res ne da primerjat,lahko vam je pa za zgled. :X
Nazaj na vrh Go down
Tinnx.
Admin
Admin
Tinnx.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote   Mnenja naše maskote EmptySre Feb 24, 2010 12:55 pm

dreamy. je napisal/a:
Boss.^^ je napisal/a:

glej AT sm dala za primer in kako mislite da so oni prišli do tako visokega št. članov?
Če bi pogledal v realni svet bi mogoče ugotovil. Ja lej prov,mopsa niso narisal ampak tut ne nastopa v nobeni risanki ane? Vi ste samo na netu najdl eno slikco kar zame ni unikatno in sploh se niste potrudl.
In če si se že kej naučil/a vsaj iz AT-ja si mogoče ugotovila da je ravno unikatnost tista,ki pelje do uspeha Mnenja naše maskote 204606
Zato mi prosim ne nabiji te malenkosti ok? Pač so se spomnl za mopsa vi ste pa eno picture najdl hello..Vglavnm lej kokr čte,men je praktično čisto vseeno,zaradi mene imaste lahko slikco od Anahi za logotip,js vam hočem samo pomagat in s tem seveda ne mislim nič slabega Mnenja naše maskote 204606 Z AT se pravzapra vašega foruma res ne da primerjat,lahko vam je pa za zgled. Mnenja naše maskote 977574

Nič hudega sam svoje mnenje je povedala. Mnenja naše maskote 346605
Drugače pa vedi, da se bomo zelo potrudili samo nekaj časa nam dajte, da stvari spet spravimo na noge, ker vedite nič ni lahko. Mnenja naše maskote 977574 Poleg tega nam tudi predloge za boljši forum pošiljate. Dovolj govora o AT-ju, ker se nas res ne da primerjat. Lahko nas primerjate največ z ASE pa še to. Mnenja naše maskote 190312 No, če imate še kakšne predloge kar v to temo z njimi.
Nazaj na vrh Go down
dreamy.
Te Puedo Escuchar
Te Puedo Escuchar

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote   Mnenja naše maskote EmptyTor Mar 02, 2010 2:36 pm

Tinnx. je napisal/a:

Nič hudega sam svoje mnenje je povedala. Mnenja naše maskote 346605
Drugače pa vedi, da se bomo zelo potrudili samo nekaj časa nam dajte, da stvari spet spravimo na noge, ker vedite nič ni lahko. Mnenja naše maskote 977574 Poleg tega nam tudi predloge za boljši forum pošiljate. Dovolj govora o AT-ju, ker se nas res ne da primerjat. Lahko nas primerjate največ z ASE pa še to. Mnenja naše maskote 190312 No, če imate še kakšne predloge kar v to temo z njimi.

Mja,je težko,to tudi sama dobro vem,ampak če hočeš imeti dober forum se moraš pač potruditi za unikatnost :X
Če boste uredili pa ni problema,kar vzemite si čas,samo predlagala sem ;)
Drugače pa,kdo vas primerja z AT? AT sem poimenovala za vašega ''vzornika'',če želite priti do uspeha.
Nobeden pa vas dejansko s tem forumom ne primerja,malo bolje preberi moj text in ti bo jasno :X
Nazaj na vrh Go down
Tinnx.
Admin
Admin
Tinnx.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote   Mnenja naše maskote EmptyTor Mar 02, 2010 9:37 pm

oki hvala ti<333
te razumem
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mnenja naše maskote   Mnenja naše maskote Empty

Nazaj na vrh Go down

Mnenja naše maskote
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1