Dobrodošel/-a na APE - Anahi Puente Eslovenia!
Če verjameš v magijo in se nam želiš pridružiti klikni gumbek registracija in postani
zvezdica, ki podpira Anny.. Želimo ti veliko zabave!
Zgrabi izjemno priložnost! Avdicija za stopnje. Več o tem si preberi tukaj.

APE TEAM!
Dobrodošel/-a na APE - Anahi Puente Eslovenia!
Če verjameš v magijo in se nam želiš pridružiti klikni gumbek registracija in postani
zvezdica, ki podpira Anny.. Želimo ti veliko zabave!
Zgrabi izjemno priložnost! Avdicija za stopnje. Več o tem si preberi tukaj.

APE TEAM!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Portal*KazaloGalleryIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava

Prihaja Mi Delirio World Tour

Go down 
AvtorSporočilo
Tinnx.
Admin
Admin
Tinnx.

Število prispevkov : 477
ANGELES € : 918
Ocene objav : 8
Kraj : Anahi land

Prihaja Mi Delirio World Tour Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Prihaja Mi Delirio World Tour   Prihaja Mi Delirio World Tour EmptyNed Nov 15, 2009 8:39 pm

Prihaja Mi Delirio World Tour Untitled-44

Oboževalci Anahi že lahko slišijo njen prvi single Mi delirio na vseh radijskih postajah.
Pesem je nastala v sodelovanju z Gil Cerezom in Ulisesom Lozanom iz skupine Kinky, ki so zahvaljujoč svoji kreativnosti ustvarili to tako plesno pesem.
Novi album Anahi bo izšel 24. novembra, njegov stil bo popolnoma drugačen od tega kar je pevka pela skupaj z RBD. Hkrati bo album izšel v Mehiki, ZDA, Kostariki, Kolumbiji, Argentini in Španiji.
Novi album, na katerem bo tudi omenjena pesem pa bo modrooka Anahi predstavila s turnejo, ki se bo imenovala Mi delirio World Tour, je obvestila njena založba.
Bivša RBD-jevka bo začela svojo promocijsko turnejo albuma 3. novembra v Sao Paulu, Braziliji v Areni HSBC, trajala pa bo do maja 2010. Obiskala bo države kot so Argentina, Mehika, ZDA, Kolumbija, Venezuela, Paragvaj, Urugvaj, Bolivija, El Salvador, Gvatemala, Honduras, Nikaragva, Costa Rica, Panama, Peru, Ekvador, Čile, Romunija, Slovenija, Hrvaška, Črna gora, Poljska, Srbija, Španija, Dominikanska Republika, Portoriko, med drugimi.
Nazaj na vrh Go down
https://anahipuenteeslo.slovenianforum.com

Prihaja Mi Delirio World Tour
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» POTRJENO je da Anahi prihaja na Hrvaško