|
|
| Graje****** | |
|
+5Any Magia manndy. Anny^^ AnahiPuente Tinnx. 9 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Tinnx. Admin
Število prispevkov : 477 ANGELES € : 918 Ocene objav : 8 Join date : 01/08/2009 Age : 27 Kraj : Anahi land
| Naslov sporočila: Graje****** Sob Avg 15, 2009 12:51 pm | |
| First topic message reminder :Če vas karkoli moti to hitro napišite tukaj! Ne skrbite ne bomo jezni. Vse bomo popravili, kar se bo le dalo narediti. | |
| | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Tinnx. Admin
Število prispevkov : 477 ANGELES € : 918 Ocene objav : 8 Join date : 01/08/2009 Age : 27 Kraj : Anahi land
| Naslov sporočila: Re: Graje****** Sob Feb 27, 2010 1:43 pm | |
| - Biebersita je napisal/a:
- Men je tale header res grd.
oprostite ampak je zelo površno narejen. Anahi na obeh slikah manjka pou glaue && preprazen je. tale bela črta okrog ne paše. al se sam men zdi. header ne paše k barui foruma. taqko da mislim da je bolše da nouega naredite. bom jz probala nardit ko dobim PS nzaj. lohka pa bi tut naročli header na AT. pa tej nauigaciji bi lohka odstranli ozadje. drugače nauigacija je pa res zelo lepa. tale header ni naš izdelk...nekje smo ga naročili, je pa začasen. sj zdej smo dobili grafičarko pa tudi nov header mam že pripravljen. tako, da ja tudi navigaciji bomo odstranli ozadje sam zdaj mam malo časa, se bom pa potrudla, da vse uredim. | |
| | | Maič Te Puedo Escuchar
Število prispevkov : 4 ANGELES € : 4 Ocene objav : 0 Join date : 27/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Graje****** Sre Apr 07, 2010 5:54 pm | |
| Ok, ne me zdej narobe razumet..Ampk jaz mislim da bi vi znali boljše nardit...ker tole se meni res zlo površno zdi.. forum je res da urejen...ampk...Grafika ne privabi nobenega člana, nič ni takega kar bi pirvleklo člana sem.. In res je da je od Anahi forumou že preveč, veliko in da se je vsak ki se je res mislu jo spremljat in ki je biu njen fant se je prjavu na tiste ta prve forume... RBD euforije več ni...Ni več tok navala na njih... Ampk sej pravim ne me narobe razumet,Če bote nardile grafiko privlačno, forum bolj unikaten kot so nekateri spošni, Vam bo šlo..In mogoče se bo število članou še povečalo kot je.. Nekaj me zanima..Od kdaj forum že deluje? ker imate dodaj majhno število članov;) | |
| | | manndy. Admin
Število prispevkov : 123 ANGELES € : 179 Ocene objav : 1 Join date : 21/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Graje****** Ned Apr 11, 2010 6:09 pm | |
| - Maič je napisal/a:
- Ok, ne me zdej narobe razumet..Ampk jaz mislim da bi vi znali boljše nardit...ker tole se meni res zlo površno zdi..
forum je res da urejen...ampk...Grafika ne privabi nobenega člana, nič ni takega kar bi pirvleklo člana sem.. In res je da je od Anahi forumou že preveč, veliko in da se je vsak ki se je res mislu jo spremljat in ki je biu njen fant se je prjavu na tiste ta prve forume... RBD euforije več ni...Ni več tok navala na njih... Ampk sej pravim ne me narobe razumet,Če bote nardile grafiko privlačno, forum bolj unikaten kot so nekateri spošni, Vam bo šlo..In mogoče se bo število članou še povečalo kot je.. Nekaj me zanima..Od kdaj forum že deluje? ker imate dodaj majhno število članov;) Torej, ti meniš da bi bilo lahko bolje? Vemo, da ni več tolko fanov Any, ker se je RBD razšel ampak, nekateri še verjamemo vanjo.. Torej.. Tvoje mnenje, o tem, da bi se lahko bolj potrudili.. Predlagaj nam kaj, kar bi bilo dobro upoštevati in to... | |
| | | Maič Te Puedo Escuchar
Število prispevkov : 4 ANGELES € : 4 Ocene objav : 0 Join date : 27/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Graje****** Pon Apr 12, 2010 1:51 pm | |
| Ja razumme in znam vse to..ni več toliko fanov.. Ampak potem ne razumem zakaj grete delat forume o nih, ker znate da tisti fani k bi res radi vse seznali o njej, in bli na tekoćem še z drugimi..Bojo šli najbrž na uradni forum, v tme primeru je to; rebelde.si... {upam da tole zdje ni sprejeto kot oglaševanje, ker ni biu moj namen}.. Mislim da bi se na forumu mogli spomnit nekaj kreativnega, svojega, unikatnega.. ker takšen forum kot ga imate zdej ni nič posebnega tako ima skoraj vsak. Mogoče bi bilo boljše še malo dodelat na grafiki....Navigacija itd.... ker trenutno kako se meni zdi ne privablja članov, oz. gostov da bi se registrirali..
Ne me zdej narobe razumet, da vam če m slabo itd..ne, sploh ne..sm menim da bi blo boljše da moje predloge upoštevate... | |
| | | Locitaa's Te Puedo Escuchar
Število prispevkov : 3 ANGELES € : 3 Ocene objav : 0 Join date : 28/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Graje****** Pon Jun 28, 2010 8:39 pm | |
| - Maič je napisal/a:
- Ja razumme in znam vse to..ni več toliko fanov..
Ampak potem ne razumem zakaj grete delat forume o nih, ker znate da tisti fani k bi res radi vse seznali o njej, in bli na tekoćem še z drugimi..Bojo šli najbrž na uradni forum, v tme primeru je to; rebelde.si... {upam da tole zdje ni sprejeto kot oglaševanje, ker ni biu moj namen}.. Mislim da bi se na forumu mogli spomnit nekaj kreativnega, svojega, unikatnega.. ker takšen forum kot ga imate zdej ni nič posebnega tako ima skoraj vsak. Mogoče bi bilo boljše še malo dodelat na grafiki....Navigacija itd.... ker trenutno kako se meni zdi ne privablja članov, oz. gostov da bi se registrirali..
Ne me zdej narobe razumet, da vam če m slabo itd..ne, sploh ne..sm menim da bi blo boljše da moje predloge upoštevate... Ja, forum je za člane, ki še vedno vrjamemo v Anny .. REBELDE.SI ; zakaj bi šli na uraden,..Dobro,tudi tukaj selahko zabavajo..Useeno hvala za prispevek ;P edit* jaz sem manndy. - pozavbila geslo ;S | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Graje****** | |
| |
| | | | Graje****** | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|