Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Čet Nov 19, 2009 9:17 pm | |
| |
|
| |
Tinnx. Admin
Število prispevkov : 477 ANGELES € : 918 Ocene objav : 8 Join date : 01/08/2009 Age : 27 Kraj : Anahi land
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Čet Nov 19, 2009 9:20 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Čet Nov 19, 2009 9:24 pm | |
| |
|
| |
Tinnx. Admin
Število prispevkov : 477 ANGELES € : 918 Ocene objav : 8 Join date : 01/08/2009 Age : 27 Kraj : Anahi land
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Pet Nov 20, 2009 3:34 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Sob Nov 21, 2009 3:56 pm | |
| komi čakam da daš banner gor |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Sob Nov 21, 2009 8:01 pm | |
| lahko ga ti nastaviš, saj si tudi ti adminka. | |
|
| |
Bueenčo. Te Puedo Escuchar
Število prispevkov : 2 ANGELES € : 2 Ocene objav : 0 Join date : 03/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Ned Jan 03, 2010 4:10 am | |
| Uau grafika je preveč lepa<3.Smeški so prelepi pa tud ta znakec naprej... Vse je uglaunem prelepo...Resnično. | |
|
| |
lannx. Admin
Število prispevkov : 132 ANGELES € : 265 Ocene objav : 7 Join date : 21/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Ned Jan 03, 2010 11:21 am | |
| Hvala Bueenčo. Čeprav grafiko izpolnjemo smo veseli kakršnih koli pohval. | |
|
| |
manndy. Admin
Število prispevkov : 123 ANGELES € : 179 Ocene objav : 1 Join date : 21/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Ned Jan 03, 2010 2:20 pm | |
| No, jst bi tut pohvalila prenovo (čeprov sem pri njej sodelovala). Pričakovala pa sem več članov, da bo forum bolj aktiven, zato te pozivamo Gost, da nam pomagaš promivirati forum, da bo bolj aktiven.. | |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Ned Jan 03, 2010 4:06 pm | |
| - @Bitch. je napisal/a:
- No, jst bi tut pohvalila prenovo (čeprov sem pri njej sodelovala). Pričakovala pa sem več članov, da bo forum bolj aktiven, zato te pozivamo Anny.^^, da nam pomagaš promivirati forum, da bo bolj aktiven..
Ja, bom Bitch moja. Sam čak, da do konca uredim portal pa to pol pa bom ok? | |
|
| |
manndy. Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Ned Jan 03, 2010 4:23 pm | |
| Okej. To je blo namenjen vsem<33 | |
|
| |
manndy. Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Čet Jan 14, 2010 10:47 pm | |
| No, mene zanima če bo kdo komentiru prenovo, kdo bo tisti, k si bo zdrznu in upal povedati svoj komentar..... xD.. Prenova, pričakujemo vaše komentarje!! | |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Ned Jan 17, 2010 6:20 pm | |
- No, mene zanima če bo kdo komentiru prenovo, kdo bo tisti, k si bo zdrznu in upal povedati svoj komentar..... xD.. Prenova, pričakujemo vaše komentarje!!
No, jst bom tista Tako zlo so mi všeč te podforumske, da...OMG Ful so lepe, res si se potrudla @Bitch. Kr tko naprej. Sam še aktivn forum mormo narediti. | |
|
| |
manndy. Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Pet Jan 22, 2010 8:44 pm | |
| Bombonček a veš kaj ? Nisn še dokončala, zato pričakuj malo kasneje.. Sem zlo zmatrana od ŠVN... | |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Pet Jan 22, 2010 9:38 pm | |
- Bombonček a veš kaj ? Nisn še dokončala, zato pričakuj malo kasneje.. Sem zlo zmatrana od ŠVN...
Kakšna je to šola v naravi, če vas pa tok mučjo? Ja, ja, tudi vaš bombonček si bo vzel malo dopusta...gre na smučanje v KG (pa na v kilogram sam da ne pride v javnost kam točno, da me naute lovil po smučišču, ker sem ful slauna ). | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Sob Jan 23, 2010 5:10 pm | |
| ko je bil zgori post ne da od bitch je zaj taki : No, jst bi tut pohvalila prenovo (čeprov sem pri njej sodelovala). Pričakovala pa sem več članov, da bo forum bolj aktiven, zato te pozivamo Girl.^^, da nam pomagaš promivirati forum, da bo bolj aktiven.. pol en koment bolj spodaj pa je : @Bitch. je napisal/a: No, jst bi tut pohvalila prenovo (čeprov sem pri njej sodelovala). Pričakovala pa sem več članov, da bo forum bolj aktiven, zato te pozivamo Anny.^^, da nam pomagaš promivirati forum, da bo bolj aktiven.. Ja, bom Bitch moja. Sam čak, da do konca uredim portal pa to pol pa bom ok? za koga je zaj to v originalu mene al Bonbon? |
|
| |
manndy. Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Sob Jan 23, 2010 10:26 pm | |
| - Girl.^^ je napisal/a:
- ko je bil zgori post ne da od bitch je zaj taki :
No, jst bi tut pohvalila prenovo (čeprov sem pri njej sodelovala). Pričakovala pa sem več članov, da bo forum bolj aktiven, zato te pozivamo Girl.^^, da nam pomagaš promivirati forum, da bo bolj aktiven..
pol en koment bolj spodaj pa je :
@Bitch. je napisal/a: No, jst bi tut pohvalila prenovo (čeprov sem pri njej sodelovala). Pričakovala pa sem več članov, da bo forum bolj aktiven, zato te pozivamo Anny.^^, da nam pomagaš promivirati forum, da bo bolj aktiven..
Ja, bom Bitch moja. Sam čak, da do konca uredim portal pa to pol pa bom ok?
za koga je zaj to v originalu mene al Bonbon? Am bilo je rečeno za vse člane da bi nam pomagali čimbolj oglaševati. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Ned Jan 24, 2010 8:21 pm | |
- Girl.^^ je napisal/a:
No, jst bi tut pohvalila prenovo (čeprov sem pri njej sodelovala). Pričakovala pa sem več članov, da bo forum bolj aktiven, zato te pozivamo Girl.^^, da nam pomagaš promivirati forum, da bo bolj aktiven..
@Bitch. je napisal/a: No, jst bi tut pohvalila prenovo (čeprov sem pri njej sodelovala). Pričakovala pa sem več članov, da bo forum bolj aktiven, zato te pozivamo Anny.^^, da nam pomagaš promivirati forum, da bo bolj aktiven..
za koga je zaj to v originalu mene al Bonbon? Am bilo je rečeno za vse člane da bi nam pomagali čimbolj oglaševati. aja okii |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Sob Jan 30, 2010 9:00 pm | |
| - Girl.^^ je napisal/a:
- @Bitch. je napisal/a:
- Girl.^^ je napisal/a:
za koga je zaj to v originalu mene al Bonbon? Am bilo je rečeno za vse člane da bi nam pomagali čimbolj oglaševati. aja okii Ja, mal smo zašli s teme. Nazaj k pohvalam | |
|
| |
lannx. Admin
Število prispevkov : 132 ANGELES € : 265 Ocene objav : 7 Join date : 21/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Čet Feb 11, 2010 6:09 pm | |
| Hvala za pohvale vsakemu. Adminke si prizaevamo,da jih bo še veliko zdaj,ko je bila prenova. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Čet Feb 18, 2010 5:56 pm | |
| ja,npr. dali smo navigacijo v eno vrsto,zrihtali smo ozadje,pride še seveda header ki ga bom poskusila naredit jaz torej hvala za pohvale ! |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Ned Feb 28, 2010 2:55 pm | |
| ja res je | |
|
| |
Bella.<3 Grafik
Število prispevkov : 8 ANGELES € : 10 Ocene objav : 0 Join date : 27/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Ned Feb 28, 2010 8:09 pm | |
| | |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Ned Feb 28, 2010 8:15 pm | |
| hvala ti<333 za tole prenovico sem jaz poskrbela, ampak seveda grejo pohvale tudi moji bebiti Lanxx., ki me je bujno spremljala. pa tudi tebi za tale prelep header | |
|
| |
Bella.<3 Grafik
Število prispevkov : 8 ANGELES € : 10 Ocene objav : 0 Join date : 27/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** Ned Feb 28, 2010 8:21 pm | |
| Oh,hvalaa.Samo,da je vam ušeč! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pohvale***** | |
| |
|