| Težave z prijavo in registracijo | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Tinnx. Admin
Število prispevkov : 477 ANGELES € : 918 Ocene objav : 8 Join date : 01/08/2009 Age : 27 Kraj : Anahi land
| Naslov sporočila: Težave z prijavo in registracijo Sob Avg 15, 2009 12:46 pm | |
| Če imate težave z prijavo ali registracijo na jih zaupajte. Rade volje vam bomo pomagali. | |
|
| |
Dulce Gost
| Naslov sporočila: Re: Težave z prijavo in registracijo Pet Sep 04, 2009 6:35 pm | |
| Hej!Jst imam ene probleme z prijavo ne morem se prijavit vedno ko se hočem prijavit je potrebno čakat in čakat...Ponavadi pa se pri meni lahko upišem v 5 sekundah tu traja zelo večnost veš kaj je problem? Jst sem prejšna adminka Dulce* sej veš sem dodala tisto za Kdo Je Z Nami pa še zasščiteno je. |
|
| |
Tinnx. Admin
Število prispevkov : 477 ANGELES € : 918 Ocene objav : 8 Join date : 01/08/2009 Age : 27 Kraj : Anahi land
| Naslov sporočila: Re: Težave z prijavo in registracijo Sob Sep 05, 2009 8:36 pm | |
| - Dulce je napisal/a:
- Hej!Jst imam ene probleme z prijavo ne morem se prijavit vedno ko se hočem prijavit je potrebno čakat in čakat...Ponavadi pa se pri meni lahko upišem v 5 sekundah tu traja zelo večnost veš kaj je problem?
Jst sem prejšna adminka Dulce* sej veš sem dodala tisto za Kdo Je Z Nami pa še zasščiteno je. Res ne vem kaj je narobe. Lahko malo slikovno prikažeš? | |
|
| |
me Gost
| Naslov sporočila: Re: Težave z prijavo in registracijo Sob Feb 13, 2010 9:35 pm | |
| i would like to regiter but i am from serbia and i dont understand nothing... |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Težave z prijavo in registracijo Sob Feb 13, 2010 10:38 pm | |
| in English ok, so nice to meet you. first click on Register on the navigation, then click first option: Sprejemam pogoje in sem star(a) več kot ali točno 13 let.then enter your username, e-mail and password. down- enter what do you think about Anahi . then you must click send - Pošlji. then- comfirt password, write code. then send- Pošlji Now, you can Login in. for you can set the language to English Forum.serbiaОк, па лепо смо се упознали. прво кликните на регистрација на навигацију, а затим кликните на прву опцију: Спрејемам погоје у СЕМ звезда () сазнај више Кот Ит'с ексацтлы 13 Али нека. затим унесите корисничко име, е-маил и лозинку. доле-унесите шта мислите о Анахи. затим морате кликнути послати - Пошаљи. тада цомфирт лозинку, пишу код. затим послати-Пошаљи Сада, можете се пријавити за унутра можете да подесите језик на енглески форум. | |
|
| |
tinki. Gost
| Naslov sporočila: Re: Težave z prijavo in registracijo Tor Feb 23, 2010 10:17 pm | |
| Sem adminka TINKI iz Locitas Pellirojas Slovenija in vaša navigacija je povsem PREKOPIRANA od naše ! Vem, kdo je to naredu ker je moja sestra tukaj adminka in Boss.^^ imej raje svoje ideje in ne kopiraj od nas ker ne boste kam daleč prišli, glavno adminka Tino bom pa po msn-ju obvestila. -.-'' |
|
| |
manndy. Admin
Število prispevkov : 123 ANGELES € : 179 Ocene objav : 1 Join date : 21/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Težave z prijavo in registracijo Tor Feb 23, 2010 10:19 pm | |
| - tinki. je napisal/a:
- Sem adminka TINKI iz Locitas Pellirojas Slovenija in vaša navigacija je povsem PREKOPIRANA od naše !
Vem, kdo je to naredu ker je moja sestra tukaj adminka in Boss.^^ imej raje svoje ideje in ne kopiraj od nas ker ne boste kam daleč prišli, glavno adminka Tino bom pa po msn-ju obvestila. -.-'' Se čisto strinjam. Sicer ne vem od koga je, samo sem prepričana, da jo je naredila Boss.^^... Poleg tega, bi mogla JAZ grafiko narest pa očitno ne morem u miru delat. ane Boss.^^ Tina, priporočam ti, da drugič uzamemo tiste člane za admine, ki imajo svoje ideje, k mi že počas to ide na pičko veš.. Pa se opravičujm za take besede. | |
|
| |
Tinnx. Admin
| Naslov sporočila: Re: Težave z prijavo in registracijo Sre Feb 24, 2010 1:59 pm | |
| - pattx. je napisal/a:
- tinki. je napisal/a:
- Sem adminka TINKI iz Locitas Pellirojas Slovenija in vaša navigacija je povsem PREKOPIRANA od naše !
Vem, kdo je to naredu ker je moja sestra tukaj adminka in Boss.^^ imej raje svoje ideje in ne kopiraj od nas ker ne boste kam daleč prišli, glavno adminka Tino bom pa po msn-ju obvestila. -.-'' Se čisto strinjam. Sicer ne vem od koga je, samo sem prepričana, da jo je naredila Boss.^^... Poleg tega, bi mogla JAZ grafiko narest pa očitno ne morem u miru delat. ane Boss.^^ Tina, priporočam ti, da drugič uzamemo tiste člane za admine, ki imajo svoje ideje, k mi že počas to ide na pičko veš.. Pa se opravičujm za take besede. Tinki. se opravičujem za vse neušečnosti na našem forumu Tkole zdaj smo razčistl in Boss.^^ več ne bo Adminka. Jezna sem zelo. Tudi Urss, ki je bila nekdanji grafik, smo potem izvedeli, da je kopirala. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Težave z prijavo in registracijo | |
| |
|
| |
| Težave z prijavo in registracijo | |
|